1200字范文,内容丰富有趣,写作的好帮手!
1200字范文 > The findings of a new survey have American professors talking about the good old days—whe

The findings of a new survey have American professors talking about the good old days—whe

时间:2021-07-25 20:31:41

相关推荐

The findings of a new survey have American professors talking about the good old days—whe

问题补充:

The findings of a new survey have American professors talking about the good old days—when As were a lot tougher to earn.

Sites like RateMyProfessors.com make it easy for students to find a class taught by a professor who is known as an easy grader.A recent survey by Kaplan Test Prep found that 46 percent of the more than 1,200 students polled admitted to using the site for just such a purpose.

Our research shows that many of todays college students are looking at multiple factors when picking out courses: overall teacher quality that will result in a good learning experience, but also instructors who don like to award a lot of Cs and Ds, said Jeff Olson, vice president of research at Kaplan Test Prep.

While it makes sense that students would choose kinder graders, it also helps explain the recent popularity of grade inflation(膨胀).

Grade inflation is seen by many professors as poisoning the learning environment.Some, like former Duke University professor Stuart Rojstaczer, are righting it head-on.

On his website, Gradelnflation.com, he releases an annual list of schools where grade inflation is the worst.

This year, he decided to name the schools where grades were inflated the least.He praised, for example, Princeton University, as well as Purdue University, where the average GPA has remained around 2.8 for over 30 years.

Purdue doesn even seem to know that grade inflation exists in the US, Rojstaczer says.Ignorance is bliss(极大的幸福).

68.From the passage we may know that Kaplan Test Prep is most probably

A.an institute B.a professor

C.a vice president D.a course

69.Grade inflation is spreading because .

A.its poisoning the learning environment

B.instructors intend to improve their overall teaching quality

C.many instructors adapt to the students expectations

D.students get easy access to sites like RateMyProfessors.com

70.The passage suggests that .

A.universities will employ hard graders

B.if we want to be happy, we should be ignorant

C.As are becoming easy to earn at most US universities

D.professors and instructors should give students higher grades

71.The writer tends to .

A.favor easy graders B.see grade inflation as unavoidable

C.oppose Kaplan Test PrepD.miss the days when As were hard to earnA 69.C 70.C 71.D

答案:

(答案→)A 69.C 70.C 71.D

解析:可联系答.案.网客服索取。

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。