1200字范文,内容丰富有趣,写作的好帮手!
1200字范文 > In the United States engineering is a profession(职业) that has been historically under the

In the United States engineering is a profession(职业) that has been historically under the

时间:2022-02-26 23:32:52

相关推荐

In the United States  engineering is a profession(职业) that has been historically under the

问题补充:

In the United States, engineering is a profession(职业) that has been historically under the control of men. Even today, it’s still true that few women become civil or chemical or mechanical engineers, but that’s something on encouraging girls to change the present situation. Young women who visit the web site can find out about a great job choice they might not have considered.

Women are not well represented in engineering and in engineering education programs and then of course, down the road, in the engineering workforce. So only about 20 percent of engineering undergraduate degrees(本科文凭) go to women, and then only about nine percent of working engineers are women.

Mary Mattis, the National Academy of Engineering, says we know from the research that middle-school girls are at a critical point in their lives, and that it’s a time when we need to reach them, so this website aims to increase their awareness of interesting fields in engineering. On the other hand, it wants to make them understand what a wonderful productive and exciting job you can have as an engineer.”

Engineering is a demanding course of study—there is a lot of science and math, for many girls and even boys that can be challenging. But Ms. Mattis says that the EngineerGirl website stresses that engineering can also be fun and exciting.

It’s about designing things. It’s about changing the world for people. It’s about making a difference. And, in addition, you can make a good living; you can be independent economically by becoming an engineer. All of those things are messages that girls need to get.

While most engineers go into traditional fields such as mechanical and electrical engineering, the EngineerGirl site also emphasizes engineering jobs which are related to other fields such as bio-engineering, sports engineering and --- believe it or not—chocolate engineering.

Even if you are not a girl in the target(目标) age group, there’s a lot of interesting information on the site, including biographies(自传)of some well-known women engineers.

Title

Website(56) Girls to Learn Engineering

Present(57) for the engineering profession in the USA

The majority of men take up the profession throughout(58) , while only a small number of women work as engineers.

(59) of the website

▲To increase young women’s(60)of interesting fields in engineering.

▲To make them understand what productivity and (61) the job of being engineers can bring them.

(62) of being engineers

▲ It can be fun and exciting.

▲ It can(63) the world for people.

▲ You can make a good living.

▲ You can get economic independence by (64) an engineer.

Other fields concerning engineering

Various chances are talked about like bio-engineering and engineering (65) to sports, and even chocolate.

Encourages/Encouraging

答案:

(答案→)Encourages/Encouraging

解析:

【小题1】原词重现:从文章第一段的句子:but that’s something on encouraging girls to change the present situation.可知答案是:Encourages/Encouraging

【小题2】原词重现:从文章第一段的句子:but that’s something on encouraging girls to change the present situation.可知答案是:situation

【小题3】词性转化题:从文章第一段的句子:In the United States, engineering is a profession(职业) that has been historically under the control of men可知答案是:historically 改成history

【小题4】归纳词:从右边的内容都是不定式可以看出是表示目的:可知答案是:Purposes/Aims/Goals/Intentions

【小题5】原词重现:从文章第三段的句子:so this website aims to increase their awareness of interesting fields in engineering.可知答案是:awareness

【小题6】词性转化题:从文章第三段的句子:it wants to make them understand what a wonderful productive and exciting job you can have as an engineer.”可知答案是:exciting改成excitement

【小题7】归纳题:从右边的内容,可知是学工程学的好处:答案是:Benefits/Advantages

【小题8】词性转化题:从文章第五段的句子:It’s about changing the world for people.可知答案是:changing 改成change

【小题9】原词重现:从文章第五段的句子:you can be independent economically by becoming an engineer.可知答案是:becoming

【小题10】原词重现:从文章第六段的句子:the EngineerGirl site also emphasizes engineering jobs which are related to other fields such as bio-engineering, sports engineering and --- believe it or not—chocolate engineering.可知答案是:related/linked/relevant/attached

本内容不代表本网观点和政治立场,如有侵犯你的权益请联系我们处理。
网友评论
网友评论仅供其表达个人看法,并不表明网站立场。